Het dna van inmotus

Patrick Pennings en Hans Veldhuizen staan aan het hoofd van het in 2011 opgerichte Inmotus, welke als specialistische leverancier van producten aan o.a. de orthopedische schoentechniek, podotherapie en podologie haar kennis en ervaring wil inzetten.

Met samen meer dan 50 jaar ervaring in de branche is Inmotus in staat om een optimaal productadvies te geven aan de vakspecialist. Want, naast het leveren van een totaalpakket aan hoogwaardige producten heeft Inmotus nog meer te bieden: specialistische kennis.

Patrick en Hans zijn beiden van mening dat de keuze voor het juiste product begint met kennis en inzicht in het toepassingsgebied. Deze kennis en ervaring vindt u terug in het DNA van Inmotus.

Onze drive

Voor Inmotus staan kwaliteit, kennis, ervaring en service centraal. Immers, de juiste keuze voor het juiste product is hierop gebaseerd.

Inmotus is altijd ‘in beweging’ en werkt voortdurend aan het optimaliseren van haar assortiment, producten en service. Dat doen we niet alleen, maar samen met de markt, met u.

Onze visie is dan ook om met deze kennis en ervaring ons assortiment optimaal af te stemmen aan de wensen en behoeften van de klant en deze aan te bieden middels onze complete, overzichtelijke en zeer gebruiksvriendelijke webshop.

De missie van Inmotus luidt dan ook:

‘Empowering international footwear branches’

Inmotus altijd in beweging

Bij Inmotus staat de klant voorop en staan kwaliteit en service centraal. Om dat continue te kunnen naleven zijn goede, enthousiaste mensen nodig. Gedreven professionals die Inmotus in beweging houden en meebouwen aan de toekomst van Inmotus en haar klanten. Specialisten die werken vanuit een eigen vakgebied en samen als team.

Op dit moment staat er geen vacature open.

Uiteraard staat het je vrij om te allen tijde een open sollicitatie te sturen.

Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling en groei van Inmotus?

Laat het ons dan weten en stuur je CV met motivatiebrief per post of mail naar:

Inmotus B.V. 
Afdeling P&O
Laarakkerweg 20 
5061 JR  Oisterwijk  
info@inmotus.nl